RECEPTY

Šťavnaté hovädzie mäsko, uprostred ružové, ale plné šťavy, to je sen väčšiny gurmánov. Našim cieľom je Vás previesť od nákupu vhodného riadu či náčinia, až po dokonale pripravený moderný pokrm.


Tyrolský GröstlZobraziť galériu

Tyrolský Gröstl

Tyrolský Gröstl

Obtiažnosť: nízka | Porcie: 4 | Čas: 40 minút


Zemiaky 1,5 Kg
Tyrolská slanina  150 g
Olej    50 ml
Červená cibuľa 3 ks
Vajce    4 ks
Pažízka  
Soľ, korenie  


Zemiaky uvaríme v šupke do mäkka, necháme vychladnúť a ošúpeme. Nakrájame na kolieska.

Slaninu nakrájame na rezance a cibuľu na mesiačiky. Na väčšej panvici restujeme na oleji nakrájané plátky zemiakov,  ktoré osolíme a okoreníme. Keď začnú zlatnúť, pridáme slaninu a cibuľu a společne restujeme, dokým bude slanina a cibuľa opečená. V panvici na lievance nebov klasickej panvici si pripravíme volské oko, ktoré osolíme a okoreníme a servírujeme na opečených zemiakoch, posypaných nasekanou pažítkou

Podáváme na peknom, predhriatom tanieri.

- Do Gröstlu sa tiež pridáva nasekané hovädziemäso alebo aj klobása.
- Namiesto pažitky môžete použiť čerstvú majoránku, nádgerne sa rozvonia

Vytlačiť recept

Pre prípravu môžete použiť

ALUE LT1179 ALUE
LT1179
ROCK LT1136 ROCK
LT1136

LAMART ODPORÚČA SPOTREBIČE PHILCO

Moderný vzhľad, špičkové technológie a vysoký užívateľský komfort sú kľúčovými prvkami rúr značky Philco. Varenie nikdy nebolo jednoduchšie. Od obľúbenej pochúťky Vás teraz budú deliť iba dotyky. Stačí zvoliť príslušnú funkciu na displeji a všetko prebieha tak ako má, bez toho aby ste potrebovali kuchársku knihu.

Prejsť na spotrebiče Philco >