Test - GTM

RECEPTY

Šťavnaté hovädzie mäsko, uprostred ružové, ale plné šťavy, to je sen väčšiny gurmánov. Našim cieľom je Vás previesť od nákupu vhodného riadu či náčinia, až po dokonale pripravený moderný pokrm.


Talianske karbonátkyZobraziť galériu

Talianske karbonátky

Talianske karbonátky s rukolou a rajčinami

Obtiažnosť: stredná | Porcie: 4 | Čas: 50 minút


Mletého hovädzieho mäsa  600 g
Cibuľa     100 g
Cesnak     30 g
Vajce     1 ks
Olej olivový    150 ml
Píniové oriešky    100 g
Petržlen    40 g
Bazalka     5 g
Fenykel mletý    1 lyžička
Strúhanka    50 g
Ricotta     250 g
Parmezán    50 g
Kôra z 1 citrónu
Soľ, korenie  
Rukola   125 g
Cherry rajčiny  150 g
Ocot balsamico  20 ml


Olúpanú a najemno nakrájanú cibuľu opražíme na polovici oleja do mäkka spoločne s nasekanými píniovými orieškami a cesnakom. Odstavíme zo sporáka a necháme vychladnúť.
 
Mleté mäso vložíme do misy, pridáme nasekanú bazalku, orestovanú cibuľku s píniami a cesnakom, petržlenovú vňať, fenikel, strúhanku, parmezán, ricottu, vajcia, citrónovú kôru a podľa chuti osolíme a okoreníme.
 
Z hotového ochuteného mäsa tvoríme menšie placky a vyprážame na oleji z oboch strán do zlatista.
Servírujeme s rukolou zmiešanou s nakrájanými cherry rajčinami a pokvapkanou balsamicovým octom a olivovým olejom.

- Takto připravené karbonátky môžeme servírovať i s paradajkovou omáčkou.

Vytlačiť recept

Pre prípravu môžete použiť

MULTICOLOR LT1014 MULTICOLOR
LT1014
ROCK LT1142 ROCK
LT1142

LAMART ODPORÚČA SPOTREBIČE PHILCO

Moderný vzhľad, špičkové technológie a vysoký užívateľský komfort sú kľúčovými prvkami rúr značky Philco. Varenie nikdy nebolo jednoduchšie. Od obľúbenej pochúťky Vás teraz budú deliť iba dotyky. Stačí zvoliť príslušnú funkciu na displeji a všetko prebieha tak ako má, bez toho aby ste potrebovali kuchársku knihu.

Prejsť na spotrebiče Philco >