RECEPTY

Šťavnaté hovädzie mäsko, uprostred ružové, ale plné šťavy, to je sen väčšiny gurmánov. Našim cieľom je Vás previesť od nákupu vhodného riadu či náčinia, až po dokonale pripravený moderný pokrm.


Hrejivý tekvicový nápojZobraziť galériu

Hrejivý tekvicový nápoj

Hrejivý tekvicový nápoj so zázvorom

Obtiažnosť: nízka | Porcie: 4 | Čas: 25 minút


tekvica hokaido (bez semienok) 300 g
zázvor kúsok
ovsený nápoj 300 ml
konopné semienko 4 lyžice
javorový sirup  
štipka soli  

 

Tekvicu rozkrojíme, nakrájame na kocky a v ľahko osolenej vode varíme domäkka asi 15 minút. Potom vodu zlejeme. Scedenú tekvicu, ovsený nápoj a zázvor rozmixujeme dohladka. Podľa chuti osladíme javorovým sirupom a ozdobíme konopným semienkom.

 ---------- 

Horúci nápoj podávame ozdobený konopným semienkom.

 ---------- 

Ak máte radi chuť korenia, môžete počas varenia tekvicových kociek pridať do hrnčeka hviezdičku badiánu, škoricu alebo klinčeky.


Vytlačiť recept

LAMART ODPORÚČA SPOTREBIČE PHILCO

Moderný vzhľad, špičkové technológie a vysoký užívateľský komfort sú kľúčovými prvkami rúr značky Philco. Varenie nikdy nebolo jednoduchšie. Od obľúbenej pochúťky Vás teraz budú deliť iba dotyky. Stačí zvoliť príslušnú funkciu na displeji a všetko prebieha tak ako má, bez toho aby ste potrebovali kuchársku knihu.

Prejsť na spotrebiče Philco >