RECEPTY

Šťavnaté hovädzie mäsko, uprostred ružové, ale plné šťavy, to je sen väčšiny gurmánov. Našim cieľom je Vás previesť od nákupu vhodného riadu či náčinia, až po dokonale pripravený moderný pokrm.


Jarný šalát z bulguruZobraziť galériu

Jarný šalát z bulguru

Jarný šalátik z bulguru a špargle

Obtiažnosť: nízka | Porcie: 4 | Čas: 30 minút


Bulgur   400 g
Špargľa 400 g
Cibuľa   100 g
Hrášok lúsky  250 g
Cuketa   250 g
Reďkovka  200 g
Žerucha  10 g
Soľ, korenie podľa chuti
Olej olivový   50 ml


Na olivovom oleji orestujeme najemno nakrájanú cibuľu, pridáme olúpanú a nakrájanú špargľu, mladý hrášok a nakrájanú cuketu. Spoločne orestujeme a pridáme prepláchnutý bulgur. Chvíľu restujeme, osolíme, okoreníme, a potom všetko zalejeme vodou alebo zeleninovým vývarom a necháme prikryté napučať.
 
Šalát preložíme z panvice, necháme vychladiť a potom primiešame na plátky nakrájané reďkovky a žeruchu.

Pri podávaní môžeme pridať k šalátu nakrájané varené vajci

- Pre dochutenie môžeme pridať pár kvapiek citrónovej šťavy a ešte pokvapkať olivovým olejom

Vytlačiť recept

LAMART ODPORÚČA SPOTREBIČE PHILCO

Moderný vzhľad, špičkové technológie a vysoký užívateľský komfort sú kľúčovými prvkami rúr značky Philco. Varenie nikdy nebolo jednoduchšie. Od obľúbenej pochúťky Vás teraz budú deliť iba dotyky. Stačí zvoliť príslušnú funkciu na displeji a všetko prebieha tak ako má, bez toho aby ste potrebovali kuchársku knihu.

Prejsť na spotrebiče Philco >