RECEPTY

Šťavnaté hovädzie mäsko, uprostred ružové, ale plné šťavy, to je sen väčšiny gurmánov. Našim cieľom je Vás previesť od nákupu vhodného riadu či náčinia, až po dokonale pripravený moderný pokrm. S Daliborom Navrátilom je to hračka. Ako on sám hovorí "Varenie musí byť čo najjednoduchšie, aby vynikla správna chuť pripravovaného pokrmu."


Omeleta

Omeleta

2 veľké vajcia
2 lyžice smotany (100%)
Listový špenát (hrsť)
Cibuľa
Maslo
Zemiaky (predvarené v šupke)
Soľ
suroviny

Postup

Na masle speníme cibuľku. V miske vyšľaháme žĺtky so smotanou a zalejeme nimi spenenú cibuľku. Necháme mierne stuhnúť a pridáme hrsťu listovéhu špenátu. Omeleta by nemala byť úplne tuhá. Zemiaky opečieme na masle alebo olivovom oleji a podávame ako prílohu.